Cum functioneaza?

Aplicatia detecteaza automat restaurantul in care te afli si se conecteaza la retea. Restul este extrem de simplu. In doar cateva secunde ai plasat comanda, fara sa fii nevoit sa stai cu mana ridicata dupa ospatar.

”In momentul in care te asezi pe scaun, aplicatia stie in ce local te afli si la ce masa esti. Pe meniu vei avea un QR Code pe care il vei scana din aplicatie.

Acolo te loghezi cu contul de Facebook si trimiti comanda. La bar, apare pe monitor o notificare cu comanda aferenta fiecarei mese, si fiecarei persoane de la acea masa. Pentru ospatari e mult mai usor, nu mai este atat de mult timp pierdut”, a declarat Lucian Cramba pentru start-up.ro.

Gasiti AICI mai multe informatii despre aplicatie.

Dezvoltarea aplicatiei a devenit posibila si cu ajutorul companiei Pitech+Plus din Cluj-Napoca, al carei proprietar, Bogdan Herea, a decis sa o finanteze. In spatele aplicatiei sunt opt tineri:

Echipa Fast Order, de la stanga la dreapta: Alexandru Coman, Lucian Cramba, Andrei Neag, Sicoe Andrei, Emanuel Borbely, Rus Vlad, Geo Mehedeniuc
Echipa Fast Order, de la stanga la dreapta: Alexandru Coman, Lucian Cramba, Andrei Neag, Sicoe Andrei, Emanuel Borbely, Rus Vlad, Geo Mehedeniuc

Echipa Fast Order, de la stanga la dreapta: Alexandru Coman, Lucian Cramba, Andrei Neag, Sicoe Andrei, Emanuel Borbely, Rus Vlad, Geo Mehedeniuc

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Beneficii reale pentru restaurante si clienti

Pe langa faptul ca aceasta aplicatie iti permite sa plasezi comanda sau sa ceri nota de plata, tot de pe telefon poti face review-uri sau poti sa comunici cu alti utilizatori. Aplicatia include si meniul online, pe care proprietarul restaurantului il poate actualiza in timp real si poate trimite notificari despre ofertele disponibile catre client.

Daca va ganditi ca dupa ce ati facut o comanda nu va mai puteti razgandi, ei bine, tinerii s-au gandit si la asta.

Daca beneficiile oferite clientilor sunt evidente, Lucian Cramba a dezvaluit la ZF Live care sunt castigurile proprietarilor de restaurant care folosesc aceasta aplicatie. Pe langa o mai buna gestionare a activitatii si a stocurilor, proprietarii pot interactiona direct cu clientii, si, in acelasi timp, isi vor crea o baza de date cu cu informatii despre clientii lor.

Beneficiile sunt majore, spune Lucian Cramba, CEO-ul companiei. Mai mult decat timp, restaurantele isi vor reduce si din cheltuieli.  Astfel, “la o vanzare medie de 5.000-6.000 lei pe zi, localul face o economie de 450 lei pe zi prin servirea mai rapida a clientilor si utilizarea mai eficienta a meselor”, a explicat Lucian la ZF Live. Aplicatia poate fi implementata in baza unui abonament de 50 – 100 de euro pe luna, in functie de marimea restaurantului.

 

Fast Order, in restaurantele din Cluj, Bucuresti, Timisoara si Craiova, dar si in SUA

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Lansata in luna martie, aplicatia a devenit repede cunoscuta. In prezent, este accesibila in 100 de localuri si are aproape 10.000 de useri. Nu doar la Cluj, ci si in Craiova, Timisoara sau in Bucuresti. Mai nou, doua restaurante din Statele Unite vor sa incerce aplicatia tinerilor romani. Planurile lor de dezvoltare includ si extinderea pe piete externe, precum Germania si Italia.

Fresco by Scotto, considerat unul dintre cele mai bune restaurant italienesti din New York, va deveni clientul tinerilor din Cluj. Preparatele delicioase au atras aici de-a lungul timpului numeroase celebritati, motiv pentru care a fost supranumit “locul in care brokerii iau pranzul, iar starurile cina”. Ted Kennedy, Bill Clinton, Donald Trump, Printul William si Kate Middleton, sunt doar cateva dintre celebritatile care au luat masa aici.

Succesul aplicatiei a determinat chiar si interesul unor jurnalisti straini. Postul TV de limba fraceza RTS a realizat un reportaj despre tehnologia IT promovata de Pitech+Plus (n.r – companie din Cluj al carei proprietar din Cluj-Napoca, al carei proprietar, Bogdan Herea, a decis sa o finanteze), intre care se regaseste si aplicatia Fast Order.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si