@prcalistratofficial

Despre scenariile apocaliptice si panica irationala

♬ sunet original- Parintele Calistrat

De zeci de ani se discută despre sfârșitul lumii, cum, când și ce va urma după acest lucru. Oameni de știință și prezicători și-au dat cu presupusul în acest sens. Acum, părintele Calistrat uimește cu declarațiile sale făcute pe rețelele de socializare în acest sens.

Citește si: Apocalipsa ciorilor

Există numeroase speculații potrivit cărora sfârșitul lumii e aproape. Preotul Calistrat Chifan sfătuiește pe toată lumea să nu creadă astfel de scenarii și asta pentru că, singurul care știe când va fi apocalipsa este Dumnezeu. Potrivit spuselor preotului, atunci când lumea se va sfârși, se va auzi trâmbiţa judecăţii.

Care sunt semnele Apocalipsei

Părintele Calistrat a postat un video, pe TikTok, în care explică care sunt semnele Apocalipsei. Preotul sfătuiește oamenii să lase deoparte talibanismele care vin cu tot felul de scenarii despre sfârșitul lumii și spune că singurul care poarte să creeze Apocalipsa, este Dumnezeu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește si: Putin amenință cu „apocalipsa” Occidentului

„Ne spune Evanghelia Domnului Iisus Hristos şi-n Apocalipsă doar atât: ‘Nimeni nu știe ceasul şi clipa în care vine sfârșitul lumii decât numai Tatăl. Nici măcar Fiul, cu toate că este Cuvântul lui Dumnezeu şi este din veac cu tatăl, dar stă pe pământ sub vremi din Mamă’. Nici îngerii. Se spune că la glasul Arhanghelului.

Glasul Arhanghelului cum îl ştiu? Atunci când avem de-a face cu porunca Tatălui, sună trâmbiţa judecăţii. Şi atunci când Arhanghelul dă ordinul, să stăm bine să luăm aminte. Începătoriile cu trâmbiţi de aur vor suna Apocalipsa. Până atunci ne pregătim de Apocalipsa proprie. Pe unul îl calcă maşina, unul moare în somn, unul îmbătrânește, unul împlinește o sută de ani, unul 90, unul 20, unul 40, unul 60, fiecare în rândul cetei sale. Dumnezeu nu numără anii cu anii, ci numără cu ințelepciunea. Bătrânețea nu se-numără cu căruntețea, ci cu virtutea.”, a spus părintele Calistrat.

Citește si: VIDEO| Bezna totală în care s-ar putea adânci planeta în următoarele ore a stârnit panică printre românii care se tem de foamete ca de moarte: „Sincer vă spun, am cumpărat și o lanternă”

Preotul a explicat că cei care au murit tineri dorm în pace, pentru că: „în ani scurți, au făcut osteneală îndelungată”. Spune și că fiecare va plăti după faptele lui așadar, cei care au făcut bine, vor primi bine, iar cei care au făcut rău, vor primi rău. Mai mult, slujitorul lui Dumnezeu spune că sfârșitul „omenesc”, este complet diferit de sfârșitul creat de Dumnezeu.

Citește si: Cerul Chinei, roșu ca sângele: „Va fi un cutremur în șapte zile!” Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

„Deci nu scrie în Apocalipsă că vin tancuri, că vin diavoli, că vin bombe. Sfârşitul acesta omenesc care poate fi în urma unui război nuclear sau atomic nu e sfârşitul lumii creat de Dumnezeu. Dumnezeu strânge sulurile timpului atunci când primeşte leul poruncă să pună peceţile pe sulurile pe care le ţine subraţ să le ducă la Dumnezeu. Dar cât Iisus Hristos este la cârma lumii, şi El veghează pământul, pentru că toată judecata a dat-o Fiului, ne lăsăm în seama Duhului Sfânt şi în seama Tatălui care spune aşa: ‘Veniţi toţi cei osteniţi şi împovăraţi la mine şi eu vă voi odihni pe voi. Luaţi jugul meu şi povara mea, că uşoară este şi veţi afla odihnă sufletelor voastre’. Nu există altă cale mai luminoasă spre adevăr, lumină şi mântuire decât calea lui Hristos. ‘Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa”, a mai spus părintele Calistrat în videoclipul postat pe TikTok.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si