Potrivit unor surse oficiale citate de hotnews.ro, trupele vor fi detasate pe termen lung, insa la fiecare noua luni se vor roti.

Militarii americani ce vor ajunge in Romania sunt parte a acordurilor bilaterale si nu au legatura cu Brigada Multinationala NATO ce va fi formata in tara noastra si la care, pana in prezent cel putin, doar Romania si Bulgaria s-au angajat ca trimit militari, subliniaza hotnews.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Inca din 2017, SUA a anuntat ca va trimite din 2017 o brigada mecanizata blindata cu u circa 4.200 de soldati, vehicule de lupta Bradley si tancuri Abrams. Potrivit acelorlasi surse, la baz amilitara de la Kogalniceanu vor fi trimis aproape 1.000 de militari din aceasta bridaga. Informatia a fost confirmatra si de surse prezidentiale.

Tot astazi, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg a anuntat ca NATO va transforma o brigada romaneasca intr-o brigada multinationala pentru a-si intari prezenta in sud-estul Europei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si