Potrivit Politiei Romane, in primele doua luni ale anului au fost constatate 637 de infractiuni, in urma a peste 700 de actiuni pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tigarete si produse din tutun.

In urma perchezitiilor facute la traficanti au fost confiscate 3.947.708 de tigari, 844 de tigarete foi si 1.446 de kilograme de tutun. De asemenea, dupa finalizarea cercetarilor si sesizarea instantei, au fost indisponibilizate 8.118.080 de tigari. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Politistii au confiscat bunuri in valoare de peste 2,4 milioane de lei, au indisponibilizat 18 mijloace de transport si au dat 717 amenzi in valoare totala de 927.555 de lei.

Totodata, pentru prevenirea achizitionarii unor tigari de contrabanda, Politia Româna, impreuna cu alte autoritati si cu parteneri din mediul privat, desfasoara campaniile de informare "Rupe lantul! Contrabanda cu tigarete este ilegala!" si "Spune nu contrabandei! Aparentele insala". 

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si