Lucrările de reparaţii vizează înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud cu diametrul de 1.200 de milimetri, potrivit unui comunicat transmis de Termoenergetica, scrie Agerpres.

Citeste si: Rusia dă un ultimatum Lituaniei. Amenințări fără precedent față de un stat NATO

Lucrările, despre care compania municipală spune că sunt esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecţia bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului şi impun oprirea furnizării apei calde pentru 11 puncte termice care deservesc aproape 140 de blocuri din zona bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Camil

Ressu.

Blocurile afectate 

Din cauza faptului că lucrările se desfăşoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, pot apărea probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice şi module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri şi spitalele Colentina şi Fundeni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Un alt atac armat în Statele Unite: Un adolescent a fost ucis și trei persoane au fost rănite

Blocurile sunt situate în sectoarele 1 şi 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Şoseaua Fundeni, Bulevardele Teiul Doamnei şi Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zănoagei, Maşina de Pâine şi Judeţului, Şoseaua Ştefan cel Mare, Bulevardul Aviaţiei, Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum şi strada Baicului.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.

Pentru mai multe informații, clienţii au la dispoziţie numărul de telefon 031.9442 sau numărul de telefon gratuit 0800.820.002, precum şi aplicaţia Termoalert.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si