3.993 de noi cazuri de Covid-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore, din mai puțin de 18.000 de teste. 237 dintre pacienți sunt minori, iar 99 dintre aceștia se află la ATI.Până astăzi, 65.802 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

Citeste si: VIDEO- Mai multe orașe din România au intrat în scenariul galben: „Ar fi bine ca...”

Mai multe orașe din România au intrat deja în scenariul galben

Românii sunt îngrijorați   de situația actuală din țara noastră. Cazurile COVID-19 cresc pe zi ce trece. Chiar dacă credeam că am scăpat de pandemie și viața a revenit la normal, lucrurile nu stau chiar așa.

Câteva orașe din România au intrat în scenariul galben, din nou, după mult timp.

Autoritățile au făcut anunțul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește si:  Spitalele din prima linie din Capitală sunt aproape pline. Valul șase de Covid creează probleme

Spitalele din prima linie sunt aproape pline

Cazurile noi de COVID-19 și spitalele pline de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 trezesc îngrijorarea românilor. Virusul face, din nou, multe victime. Doar ieri, 12 iulie 2022, au fost înregistrate 4.000 de cazuri noi Coronavirus.

Valul 6 de Covid-19 ar putea face din nou victime numeroase în România, iar autoritățile estimează un numpr de 10.000 de infectări pe zi.

“  Vorbim de un început de val 6.   Din fericire, în România, cel puțin deocamdata, acest nou val care se bazează pe două subtulpini Omicron, BA4 si BA5, este mult mai redus decât în restul Europei.

Citeste si:  Primul deces cauzat de hepatita necunoscută a fost înregistrat în Grecia, la un bebeluș

Cele doua subtulpini sunt însă mult mai contagioase, și asta se vede și în rapiditatea cu care se extinde infecția. Sunt țări care se confruntă acum cu zeci de mii de cazuri pe zi", a declarat Oancea, potrivit publicației   Opinia Timisoarei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si