Close sidebar
Close sidebar

Aproape 50 de persoane, duse la audieri in urma perchezitiilor la gruparea suspectata de proxenetism - Peste 20 de masini au fost confiscate, mii de euro retinuti de politisti

Aproape 50 de persoane au fost duse la audieri, marti, in urma perchezitiilor care au avut loc in judetul Arges si in Capitala, la o grupare suspectata ca ar fi racolat peste 40 de tinere si le-ar fi obligat sa se prostitueze in Uniunea Europeana. Politistii au indisponibilizat 27 de autoturisme, sume impresionante de bani, dar si bijuterii din aur.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma celor 32 de perchezitii facute in judetul Arges si in Bucuresti, politistii si procurorii au indisponibilizat, in vederea dispunerii unor masuri asiguratorii, 27 de autoturisme, 181.000 de lei, peste 51.000 de euro, peste 2.000 de lire sterline si o mie de franci elvetieni. De asemenea, s-a dispus sechestrarea cantitatii de 240 de grame de bijuterii.

Totodata, au fost ridicate mai mule sisteme de calcul, telefoane mobile, precum si documente si inscrisuri cu valoare probatorie, iar 49 de persoane au fost duse la sediul Politiei Curtea de Arges pentru audieri.

Politistii din Arges au facut, marti dimineata, 32 de perchezitii domiciliare, in judetul Arges si municipiul Bucuresti pentru probarea activitatii infractionale a 25 de persoane banuite de proxenetism.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Suspectii sunt banuiti ca, in perioada 2013 – 2017, ar fi racolat peste 40 de tinere pe care le-ar fi determinat sa practice prostitutia in state ale Uniunii Europene.

"Pentru indeplinirea activitatii infractionale, cei vizati creau aparenta unei relatii intime cu victimele, carora le promiteau chiar si intemeierea unei familii, profitand ulterior de vulnerabilitatea emotionala a acestora pentru a le determina sa practice prostitutia", a precizat Politia Romana.

Persoanele vizate ar fi obtinut peste un milion de euro.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale, al Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala si al Unitatii Teritoriale de Analiza a Informatiilor din cadrul I.G.P.R.

La perchezitii au participat luptatori din cadrul Serviciilor de Actiuni Speciale Arges, Dambovita si Valcea si din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale- I.G.P.R.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI