Close sidebar
Close sidebar

Aproape de o noua tragedie! Zeci de copii puteau fi raniti la Mamaia Copiilor dupa ce s-a rupt scena!

Primaria municipiului Constanta va incepe o ancheta pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la incidentul produs la festivalul Mamaia Copiilor atunci cand o parte din scena a cedat si s-a lasat cu 20 de centimetri. Totul s-a petrecut in momentul in care toti participantii erau pe scena pentru festivitatea de premiere. Niciun copil nu a fost ranit.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a declarat marti, ca municipalitatea a fost finantator al evenimentului, festivalul fiind organizat de Asociatia Culturala Mamaia Copiilor. Edilul a precizat ca Primaria a pus la dispozitie si infrastructura evenimentului, scena din Piateta Cazino din Mamaia.

Decebal Fagadau a mentionat ca nu scena a fost cea afectata, ci un element de butaforie realizat in fata acesteia. Astfel, scena respectiva a cedat si s-a lasat cu 20 de centimetri, iar copiii aflati in zona respectiva s-au speriat si au inceput sa tipe. Totul a avut loc in timpul festivitatii de premiere, atunci cand toti participantii erau pe scena.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Organizatorii au transmis municipalitatii ca scena respectiva ar fi cedat din cauza ploilor din timpul festivalului. in urma evenimentului, niciun copil nu a fost ranit.

Decebal Fagadau a mai spus ca Primaria a inceput o ancheta cu privire la acest incident, la finalul careia cei care se fac vinovati de aceasta situatie ar putea fi amendati.

Festivalul Mamaia Copiilor a avut loc saptamana trecuta in Piateta Cazino din statiunea Mamaia, la evenimentul muzical participand zeci de copii cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI