Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un turist a fost salvat după ce a căzut 80 de metri în gol

„În fiecare an, în localitatea Românești, județul Timiș se organizează un concert cu cei de la Filarmonica Banatul. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a participat la acest eveniment.

Totul s-a întâmplat la ora prânzului, când să se întoarcă spre casă să plece de acolo a decis să se plimbe mai mult și nu a mers pe drumul marcat de autorități.

A luat-o într-o zonă lăturalnică care era foarte abruptă. S-a dezechilibrat și a căzut în gol aproximativ 100 de metri. La fața locului au intervenit foarte multe forțe: pompieri, jandarmi, poliție, dar și medici. S-a chemat chiar și elicopterul în ajutor, doar că acesta nu a putut interveni pentru că era foarte multă vegetație. A coborât în cele din urmă un jandarm după bărbatul de 67 de ani. Din fericire, acesta era conștient, acuza doar dureri în piept. Bărbatul a fost extras din acea zonă și adus la elicopter. A fost transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritățile trag un semnal de alarmă și îi roagă pe cei care vor participa în viitor la acest eveniment să nu folosească decât cărările puse la dispoziție și marcate. ”, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si