Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Aproape de o tragedie! Un turist a fost salvat după ce a căzut 80 de metri în gol

Bucuria de a participa la un eveniment inedit aproape s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat din Timiș a căzut într-o râpă aproape 100 de metri după ce a ales o scurtătură periculoasă.

Redactia Stirile Kanal D,

Aproape de o tragedie! Un turist a fost salvat după ce a căzut 80 de metri în gol

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un turist a fost salvat după ce a căzut 80 de metri în gol

„În fiecare an, în localitatea Românești, județul Timiș se organizează un concert cu cei de la Filarmonica Banatul. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a participat la acest eveniment.

Totul s-a întâmplat la ora prânzului, când să se întoarcă spre casă să plece de acolo a decis să se plimbe mai mult și nu a mers pe drumul marcat de autorități. A luat-o într-o zonă lăturalnică care era foarte abruptă. S-a dezechilibrat și a căzut în gol aproximativ 100 de metri. La fața locului au intervenit foarte multe forțe: pompieri, jandarmi, poliție, dar și medici.

S-a chemat chiar și elicopterul în ajutor, doar că acesta nu a putut interveni pentru că era foarte multă vegetație. A coborât în cele din urmă un jandarm după bărbatul de 67 de ani. Din fericire, acesta era conștient, acuza doar dureri în piept. Bărbatul a fost extras din acea zonă și adus la elicopter. A fost transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoritățile trag un semnal de alarmă și îi roagă pe cei care vor participa în viitor la acest eveniment să nu folosească decât cărările puse la dispoziție și marcate. ”, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI