Întregile scene de violență au fost înregistrate de camerele de supraveghere din zonă. Liderul peluzei Sud Craiova a fost atacat de ultrașii peluzei Nord chiar înaintea începerii meciului dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța.

Aproape de bătaie, înainte de meci. Liderul peluzei Sud Craiova, atacat de rivali

Pe imaginile apărute pe camerele de supraveghere se vede cum doi indivizi mascați cu cagule îl amenință cu un topor pe liderul peluzei Sud Craiova și pe un alt bărbat.

Cei doi s-au speriat și s-au baricadat într-ul local din Craiova. 

Citește și: Un bodyguard a fost înjunghiat în Suceava. Atacatorul era nervos după ce a fost dat afară din club

Citește și: VIDEO- Un medic rezident din Suceava a fost înjunghiat cu un briceag de mai multe ori. Agresorul ar fi chiar soțul femeii, cu care se află în divorț

Astfel, polițiștii din Dolj au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase. 

Citește și: Un bărbat a amenințat trei polițiști și a fost condamnat: „Vă tai capul, nu mi-e frică de pârnaie. Fac 4, maxim 8 ani”

Bătaie cu pumnii și picioarele în fața unui bar din Timiș. A fost implicat în scandal fiul unui primar

Scene de violență în Timiș. În conflict a fost implicat fiul unui primar. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Bătaie cu pumnii și picioarele într-o localitate din Timiș. Mai mulți oameni au devenit agresivi în fața unui bar.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La scandalul creat a participat și fiul primarului din localitate.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Citește și:  VIDEO- FOTO: Bătaie cu macete între doi indivizi, filmată pe o stradă din Galați

Ce s-a întâmplat?

Incidentul a avut loc în fața unui bar din localitatea Ohaba-Forgaci. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, iar tot acest eveniment a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă.

Citeste si:  Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si:  Violeta nu vrea să plece în America fără el: „Îl târăsc după mine”. Chiar ea a făcut dezvăluirea- wowbiz.ro

Pe imagini se observă cum mai multe persoane se iau la bătaie și își împart pumni și picioare.

Unul dintre scandalagii este lovit cu o cârjă, în timp ce o femeie cere ajutor. În altercație a fost implicat și fiul primarului din Darova.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și:  Un adolescent și-a înjunghiat colegul de clasă cu o foarfecă, după o ceartă la o școală din Anglia

La fața locului s-au deplasat imediat oamenii legii, care au deschis o anchetă și au stabilit că se fac cercetări pentru lovire și alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma acestui incident au fost reținuți pentru 24 de ore doi tineri de 21, respectiv 26 de ani, iar în acest caz poliția continuă ancheta.

Ce a transmis Poliția

„Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Lugoj au fost sesizati prin apel 112, cu privire la faptul ca in localitatea Ohaba Forgaci din judetul Timis, a avut loc un scandat intre mai multe persoane.

Citește și:  VIDEO: Momentul în care un delegat ucrainean îi trage un pumn în faţă unui delegat rus/ ”Ia-ţi labele de pe Ucraina, gunoi rus!”

In urma investigatiilor efectuate, doi barbati in varsta de 21 si 26 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, cercetarile fiind continuate, in vederea luarii masurilor legale care se impun”, transmite  IPJ Timiș  pentru  lugojinfo.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si