Close sidebar
Close sidebar

Aproape dezbracata, batea cu disperare la usile oamenilor din cartier! Ce voia, de fapt, tanara?

La doua saptamani dupa ce cazul ei a facut inconjurul lumii, iar imaginile au devenit virale, femeia de 32 de ani identificata doar dupa numele mic, Lauren, a decis sa vorbeasca despre trauma prin care trecea in seara in care, pe jumatate dezbracata, batea la usile caselor, in speranta ca va primi ajutor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, ea a precizat – intr-un interviu pentru Inside Edition – ca s-a trezit in mijlocul noptii, in timp ce iubitul ei, Dennis Collins, era aplecat deasupra ei, in pat, si ii indesa carpe pe gura si ii legase capul cu banda adeziva. Tanara a marturisit ca barbatul a legat-o cu banda adeziva si a violat-o.

„Am adormit si m-am trezit la ceea ce parea un cosmar”, a declarat ea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

A reusit sa fuga, doar atunci atunci cand barbatul s-a dus in bucatarie sa isi toarne ceva de baut, apoi a inceput sa bata pe la usile caselor din cartier, avand inca legata banda adeziva de maini, care initial a parut a fi o pereche de catuse.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o aratau pe femeie, pe jumatate dezbracata,  desculta si doar cu un tricou, sunand de mai multe ori la o usa, inainte sa se faca nevazuta.

Speriati, proprietarii caselor au raportat cazul la politie, temandu-se ca tanara era o victima rapita sau violata. Un vecin a precizat pentru ABC News ca disparea inainte ca cineva sa deschida usa de la intrare.

Citeste continuarea AICI

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI