La aproape o luna de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales a ramas in continuare la fel de devastat de disparitia fulgeratoare a sotiei lui.

Vaduvul artistei nu isi mai gaseste puterea de a continua viata fara Ileana Ciuculete, iar acest lucru a inceput sa ii ingrijoreze pe cei din jurul lui.


”Cred că nu o singură dată l-am auzit vorbind despre moartea lui, susţinând chiar că îşi doreşte să vină cât mai repede, ca să fie, din nou, împreună cu Ileana.
Oricât i-am explica noi că ea şi-ar dori ca el să revină la viaţă, el se gândeşte doar la cum sa moara",
au povestit apropiati ai lui Cornel Gales pentru o publicatie din Romania.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Suferinta l-a transformat complet pe Cornel Gales in ultima perioada si a ajuns de nerecunoscut.  "Nu cred că există o altă variantă, depresia de care suferă îi poate aduce sfârşitul. Se topeşte pe picioare, este de nerecunoscut”, au mai spus apropiatii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si