El a facut cerere, la Judecatoria sectorului 4, pentru eliberare conditionata, iar pe 27 octombrie, judecatorii au decis ca fostul patron de la OTV poate fi eliberat conditionat. Toata lumea s-a bucurat pentru ca prietenii si familia sperau sa-l vada afara din puscarie in cateva zile.

Numai ca de atunci a trecut mai bine de jumatate de luna, iar Diaconescu este tot dupa gratii. Asta pentru ca procurorii au facut contestatie la decizia judecatorilor de eliberare conditionata.

“Contestatia a fost depusa pe 29.10, iar motivarea hotararii a fost emisa pe 8.11. Cand dati termen pentru solutionarea contestatiei? Ca luna asta nu este!”, sunt revoltati apropiatii lui Dan Diaconescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nici fratele lui, Mario Diaconescu nu intelege de ce trebuie sa treaca atat de mult pana cand fostul OTV-ist sa stie daca va mai sta sau nu in inchisoare.
"Au iesit toti nebunii, hotii, violatorii si criminalii! Dan cel omenos a ramas in spatele gratiilor, la Jilava. 14 noiembrie 2017- Dan Diaconescu poarta de 986 de zile catusele puse adevarului si dreptatii”, este mesajul fratelui lui Diaconescu, care face referire la Legea recursului compensatoriului, recent aprobata si conform careia multi detinuti au fost eliberati inainte de termen.

Conform hotararii de condamnare din 2015, chiar daca iese din inchisoare, Dan Diaconescu nu va avea voie sa practice jurnalismul sau sa faca emisiuni Tv pana in 2025. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si