Protestatarii s-au adunat in Piata Unirii in jurul orei 18.30 in urma unui apel facut pe retelele de socializare. Manifestantii au avut pancarte cu mesaje adresate Guvernului, precum „Vrem justitie, nu coruptie”, „Clujul cere fara gratiere” sau „PSD, Ciuma Rosie”. De asemenea, participantii au scandat lozinci impotriva presedintelui PSD Liviu Dragnea si au avut si mesaje de sustinere pentru DNA.

"Aparent Guvernul nu a inteles nimic in urma protestului de duminica si va incerca sa promoveze mâine Ordonanta de Urgenta care aduce modificari ale codului penal dedicate tuturor politicienilor condamnati penal sau cercetati.

Azi si mâine decidem in ce fel de tara vrem sa traim. Una guvernata de respectul fata de legi si statul de drept sau alta in care cele doua nu mai inseamna nimic. Mâine scapa toti!", spun organizatorii protestului, care s-a incheiat dupa ora 20.00.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si in Capitala, câteva zeci de persoane s-au adunat, marti seara, in Piata Victoriei pentru a protesta fata de proiectele Executivului vizând gratierea si modificarea codurilor penale, manifestatia având loc in timpul desfasurarii sedintei de Guvern, pe a carei ordine de zi figureaza proiectul de buget pe 2017. Un nou protest este anuntat, pe Facebook pentru miercuri dimineata, tot in Piata Victoriei.

Peste 45.000 de oameni au protestat, duminica seara, in Bucuresti si alte zeci de mii in mai multe orase din tara fata de cele doua proiecte de OUG, acestea fiind cele mai mari manifestatii din

România de dupa 1990. A fost al doilea weekend consecutiv când mii de oameni au protestat fata de cele doua proiecte, in urma unor apeluri pe Facebook. La Cluj-Napoca, duminica au iesit in strada aproximativ 5.000 de oameni, care au plecat in mars din Piata Unirii pe bulevardele Eroilor si 21 Decembrie.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si