Close sidebar
Close sidebar

Aproximativ 2 milioane de români vor primi pachete cu alimente, cu o greutate de 24 de kilograme, de la Guvern. Cine va intra în posesia lor?

Guvernul va împărți pachete pline cu alimente, cu o greutate de 24 de kilograme, către aproape 2 milioane de români. Iată cine poate beneficia de ele!

Ana-Maria Costea,

Aproximativ 2 milioane de români vor primi pachete cu alimente, cu o greutate de 24 de kilograme, de la Guvern. Cine va intra în posesia lor?

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Guvernul pune în aplicare o nouă metodă pentru a ajuta românii care au venituri reduse. Pe lângă voucherele sociale, Guvernul pregătește pentru anumiți români pachete uriașe cu alimente, care cântăresc 24 de kilograme.

Citeste si: Mii de români cer cardul de sănătate european. Cum poate fi obținut

Când vor ajunge „cadourile” la români și ce persoane sunt vizate?

Ajutoarele din partea Guvernului vor fi împărțite românilor chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, pentru a le avea înainte de Crăciun.

Pachetele cu alimente luate din bani europeni vor ajunge în casele românilor  începând cu data de 1 noiembrie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Pachetele cu alimente se vor distribui începând cu data de 1 noiembrie, ele fac parte dintr-un program pe care noi l-am implementat începând cu anul 2017. Sunt pachete cu produse alimentare, au 24 de kilograme greutatea.

Pachetele sunt destinate celor care sunt cu veniturile sub venitul minim garantat, este vorba de beneficiarii legii privind ajutorul social”, a comunicat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, pentru un post de televiziune cunoscut.

Citeste si: Ionuț Stroe, despre creșterea pensiilor: „Trebuie să existe o corelare între rata inflaţiei şi creşterea pensiilor”

„Avem peste 1,8 milioane de astfel de pachete pe care noi le distribuim o dată la şase luni și, desigur, odată cu finalizarea programului care va avea loc în luna ianuarie închidem un program ce a avut

ca adresabilitate această categorie de beneficiari. Am încercat ca distribuirea lor să aibă loc în lunile noiembrie și decembrie, pentru ca înainte de sărbători să poată să beneficieze de aceste pachete de produse alimentare", a mai declarat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Citeste si: Atenție la cardurile sociale! Mărturiile a sute de români despre capcana în care au fost prinși

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI