Femei refugiate din Ucraina protestează, sâmbătă, împreună cu copiii lor în cadrul evenimentului denumit „Marşul mamelor”.

Aproximativ 200 de femei şi copii din Ucraina protestează în faţa sediului Consulatului general al Federaţiei Ruse din Constanța

Purtând însemnele naţionale ale Ucrainei, ele  s-au adunat în faţa sediului Consulatului general a l Federaţiei Ruse din Constanţa.

Citeste si: Cât va dura războiul din Ucraina? Volodimir Zelenski a făcut anunțul: "Am mult mai multe informaţii decât unele instituţii media despre intenţiile şi capacităţile armatei ruse"

Femeile, multe dintre ele însoţite de copii, au adus cu ele păpuşi care poartă scutece vopsite cu roşu, care simbolizează copiii care au fost ucişi în război.  

România interzice accesul navelor rusești în porturile sale. Care sunt excepțiile

Interdicția se aplică inclusiv iahturilor sau ambarcațiunilor de agrement. Vor fi exceptate doar navele care au nevoie de asistență umanitară sau care transportă mărfuri către state din Uniunea Europeană.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Presa din Rusia acuză că România este implicată în războiul din Ucraina: "Se pare că cineva nu a învăţat din istorie"

Citeste si: Presa din Rusia acuză că România este implicată în războiul din Ucraina: "Se pare că cineva nu a învăţat din istorie"

Potrivit regulilor instituite în Uniunea Europeană, începând cu data de 17 aprilie 2022, ora 00:00, "se interzice accesul în porturile românești al oricărei nave înmatriculate sub pavilionul Rusiei, inclusiv al navelor care și-au schimbat pavilionul rus în pavilionul oricărui alt stat sau care și-au schimbat înmatricularea în Rusia în înmatricularea în oricare alt stat, după 24 februarie 2022", se arată într-un comunicat al Autorității Navale Române.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si