Close sidebar
Close sidebar

Aproximativ 300 de militari belgieni s-au alăturat forței NATO dislocată în România

300 de militari belgieni s-au alăturat forței de reacție rapidă a NATO dislocată la Mihail Kogalniceanu. Aceștia se alătură soldaților români.

Diana Puiu,

Aproximativ 300 de militari belgieni s-au alăturat forței NATO dislocată în România

[Sursa foto: timpul.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aproximativ 300 de militari belgieni s-au alăturat forței NATO dislocată în România, iar aceștia se alătură soldaților români, americani, francezi, italieni, olandezi și germani aflați deja pe baza militară.

Citeste si: Mesaje anti-război la talk-show-ul unuia dintre cei mai loiali propagandiști ai Kremlinului

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, susține că drona prăbușită în Bistrița-Năsăud nu avea armament la bord, dar că venea cu certitudine din proveniență rusească.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cum își trăiesc viața de zi cu zi ucrainenii din orașele ocupate de armata rusă. Care sunt mesajele care se aud zilnic la radio: "Trăim într-un coşmar şi nu ştim când se va termina acest vis nenorocit"

”Această invazie reprezintă o violare flagrantă a integrității și suveranității Ucrainei. Continuăm să condamnăm acest lucru în cei mai duri termeni.

Rusia a ales să atace state vecine care nu reprezintă o amenințare și să producă victime și pagube materiale.”, spune Ludivine Dedonder, ministrul apărării al Regatului Belgiei.

Vasile Dîncu îndeamnă românii să aibă grijă la fake-news-uri

”Strategia de propagandă a Rusiei care încearcă să atingă toate straturile societăților europene și mai ales a celor din această zonă au lansat fake newsuri prin care România ar avea pe teritoriu ei avioane din Ucraina sau că un avion și un elicoper românesc ar fi fost atacate de flota antiaeriana din Urcaina toate

acestea sunt fake-newsuri.”, spune Vasile Dîncu, Ministrul Apărării.

Citeste si: 75 de persoane din Ucraina sunt internate în spitalele din România

”Nu a conținut explozibili sau altceva, era o zonă doar de cercetare informare. Încercăm să studiem împreună cu vecinii noștri de unde venea. Singurul lucru cert este că este de proveniență rusă .”, adaugă acesta.

Administraţia Joseph Biden a hotărât ca aproximativ 1.000 de militari americani să fie transferați din Germania în România, în cadrul măsurilor de consolidare a apărării flancului estic al NATO, pe fondul crizei dintre Rusia şi Ucraina, declară oficiali de la Washington citaţi de agenţia Associated Press. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI