Politistii i-au retinut si perchezitionat pe cei mai multi barbati adunati in jurul garii principale, care se indreptau spre centrul orasului Koln. In urma cu un an, cele mai multe abuzuri sexuale au avut loc in zona garii.

Comandantul politiei nu a precizat numarul barbatilor perchezitionati care au reusit pâna la urma sa participe la evenimentele organizate cu ocazia Anului Nou.

Juergen Mathies a negat ca operatiunea politistilor i-a vizat doar pe barbatii de origine nord-africana.

De asemenea, acesta a precizat ca multi suspecti retinuti s-au aratat extrem de agresivi in relatie cu politistii germani.

”Aceasta operatiune a avut ca scop prevenirea unor incidente similare cu cele inregistrate anul trecut”, a declarat comandantul Mathies.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

De asemenea, autoritatile au arestat 92 de persoane, inclusiv 16 cetateni germani si 10 migranti sirieni in noaptea dintre ani in Koln.

Printre masurile de securitate implementate s-a numarat si instalarea unor camere de supraveghere in piata centrala.

Politistii au explicat ca multi dintre suspectii implicati in incidentele violente de anul trecut aveau aspectul unor migranti de origine araba si nord-africana.

Peste 1.200

de plângeri penale au fost depuse in urma incidentelor violente, care au avut loc anul trecut de Revelion. Mai multe femei au fost agresate, tâlharite sau abuzate sexual in pe strazile din metropola germana, inclusiv in fata garii centrale si in apropierea Domului din Koln. In cele mai multe plângeri se vorbea despre suspecti de origine nord-africana si araba.

Abuzurile sexuale inregistrate in noaptea de Revelion au lansat o dezbatere aprinsa cu privire la integrarea solicitantilor de azil in Germania.

Sursa: News.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si