Niciun semn ca ceva ar fi in neregula in relatia care s-a terminat cu o crima.

"Nu s-a auzit violenta, certuri, ca sa… Dar pe doamna cand ati vazut-o ultima oara? N-am mai vazut-o cam demult, ea venea tarziu de la munca."

Dar, aseara, fiul femeii, originara din Pitesti, a venit intr-un suflet la apartamentul din sectorul 3.

Nu reusea sa dea de mama sa inca de duminica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Anchetatorii spun ca femeia, al carei trup neinsufletit a fost gasit in spatele acestei usi, ce are sigiliul criminalistilor in acest moment, nu a mai fost vazuta din 9 octombrie. Dar se pare ca acele conflicte dintre cei doi ar fi fost mult mai vechi."

"Pe domnul tot din vedere, ne salutam si atat, nu stim nimic mai mult. Dar vi s-a parut vreodata ca ar avea probleme de cuplu, ca se cearta? Nu, ei nu stau de foarte mult timp aici, de vreun an, doi."

In varsta de 51 de ani, barbatul ar fi la a doua crima. In 1995 lua viata primei sotii, pe care a batut-o si injunghiat-o. A fost prins, judecat si incarcerat. O data cu eliberarea parea ca vrea sa isi ia viata de la capat. Avea si o relatie stabila de 9 ani.

 "Ar fi omorat-o ca a fost cu un amant sau nu stiu cum.

Dar cine spune asta? Pe-afara, politaii, i-a auzit ginerele meu."

Politistii i-au dat de urma in doar cateva ore. L-au incatusat in judetul Teleorman si l-au adus la audieri, la Politia Capitalei. Vecinii sunt inca socati.

 "Sa stiti ca au fost niste oameni linistiti, ca de cand sunt aici, de aproape 2 ani de zile, eu nici nu i-am vazut la fata, sa vedem cum arata macar."

Recidivist, barbatul risca acum si 25 de ani de temnita. A fost retinut si va afla in aceasta seara daca va fi si arestat preventiv. Anchetatorii asteapta rezultatele necropsiei, dupa ce pe trupul victimei au fost gasite nenumarate urme de violenta.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si