Politistii de frontiera aradeni au prins o fata de 12 ani, din Brasov, care a incercat sa iasa din tara folosindu-se de cartea de identitate a surorii ei, care are 21 de ani.

Tanara se afla intr-un autoturism condus de cumnatul sau, un barbat de 27 de ani, cei doi fiind verificati in Vama Nadlac.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca persoana de sex feminin nu este una si aceeasi cu cea din documentul de calatorie prezentat, motiv pentru care cei doi au fost condusi la sediul Punctului de Trecere a Frontierei, pentru cercetari. S-a stabilit ca documentul apartinea surorii tinerei, care a recurs la aceasta metoda sfatuita de  cumnatul sau, deoarece dorea sa ajunga in Germania la parinti", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Mihaela Les.

Politistii de frontiera fac cercetari pentru comiterea infractiunilor de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si fals privind identitatea prin atribuirea unei identitati reale a altei persoane, scrie news.ro.

Foto: Renasterea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si