Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, luni, că incidenţa în municipiul Bucureşti este în uşoară scădere şi se monitorizează situaţia, precizând că nu se doreşte impunerea carantinei.

Citeste si: Raed Arafat, anunț despre noua raportare a cazurilor COVID. "Decizia se aplică începând de azi"

Care este situația Coronavirus din Capitală

Citeste si: Raed Arafat, amenințat cu moartea de un fan al Dianei Șoșoacă! Poliția este pe urmele bărbatului: „Am, frate, aici un topor”

Raed Arafat a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că situaţia din Bucureşti este monitorizată, incidenţa fiind în uşoară scădere, de la 3,98 la mie la 3,88 la mie în cursul zilei de luni.

Citeste si: Raed Arafat: Este posibil să apară o creştere a infectărilor după deschiderea școlilor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

arafat carantinare bucurești
Declarații Raed Arafat.[Sursa foto: google]

”La acest moment monitorizăm. La acest moment alte măsuri nu sunt prevăzute”, a declarat Arafat.

Citeste si: Raed Arafat, despre "pavilionul morții" de la Matei Balș. "Nu avea autorizație, a primit avertisment de la ISU"

Întrebat despre o eventuală carantinare a Capitalei, Arafat a afirmat: ”Noi nu dorim acest lucru, sperăm să nu ajungem acolo.

Mai este o cale până acolo, dar acest lcuru depinde de noi toţi. Revin cu apelul să respectăm regulile toţi”.

Citeste si: Raed Arafat a explicat de ce s-a hotarat restrictionarea circulatiei de la ora 22:00! "Nu dorim să se facă un lockdown total"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si