Close sidebar
Close sidebar

Arafat: În România nu vor fi discriminări față de cei care nu s-au vaccinat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a declarat că în România autorităţile nu s-au gândit să aplice discriminări şi reguli de restricţionare a persoanelor care nu se vaccinează.

Mircea Pop,

Arafat: În România nu vor fi discriminări față de cei care nu s-au vaccinat

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Nu înseamnă (vaccinarea n.red) că îţi reiei normalitatea(...) E posibil să fie unele întruniri internaţionale care să îţi spună ” poţi să vii dacă eşti vaccinat ”. E posibil, asta o să vedem. Ne aşteptăm să se întâmple şi asta.

În România noi am zis că nu vom aplica astfel de discriminări şi nu vom aplica astfel de reguli, dar afară, mai ales în zone în care a fost acum strict să nu se ducă nimeni, s-a desfăşurat numai online, e posibil să se spună că nu poţi să vii decât dacă eşti vaccinat", a afirmat şeful DSU sâmbătă seara, la Antena 3.

Arafat: Clar că după sărbători este posibil să avem din nou creştere a numărului de cazuri

”Clar că după sărbători este posibil să avem din nou creştere, acum depinde această creştere cât de mare şi cât de abruptă este.(...) am trecut printr-o perioadă în care sistemul sanitar a fost sub o presiune foarte importantă, mai ales la nivelul sectorului de terapie intensivă, sectorul de urgenţă”, a declarat, sâmbătă seară, la Digi 24, Raed Arafat. 

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă, anunț foarte important despre campania de vaccinare anti-COVID. Ce se întâmplă de luni

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acesta a precizat că ne aflăm pe un platou, iar scăderea înregistrată în ultima perioadă a fost mică. 

”Oricând putem să vedem că se schimbă şi începe din nou să crească. Mai ales că, chiar dacă am avut ceva scăderi, acum suntem la un platou, nu mai avem o scădere. E probabil să vedem o creştere după perioada sărbătorilor, mai ales din partea celor care nu au respectat recomandările”, a ai declarat Arafat. 

Citeste si: Bilanț coronavirus România- 2 ianuarie 2021: 1.194 de noi cazuri de infectare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI