Inspectorii ANPC din Cluj şi din Maramureș au descins în incinta Gării CFR din Baia Mare. Acțiunea a venit după ce mai multe persoane au reclamat mizeria de nedescris care este în zonă.

Autoritățile au fost șocate de ceea ce au văzut. Este vorba de igrasie, mucegai şi un miros insuportabil. Inspectorii au decis pe loc să închidă gara, dar au lăsat un culoar de aproximativ doi metri, înconjurat cu bandă, astfel încât călătorii să poată avea acces la casele de bilete.

Citește și: VIDEO- Mărturiile clienților din restaurantul din Cluj, unde vânzătoare mânca cu mâna din preparatele expuse: "I-o fi fost foame, dar totuși..."

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Arata oribil acea gara, dar cei de la OPC nu au vazut-o pe cea din Dej, care cred ca e campioana la mizerie si conditii proaste”, a spus un călător, potrivit dejeanul.ro.

Sancțiuni aplicate pentru neregulile găsite

„Ținând cont de neregulile constatate, echipa de control a aplicat două sancţiuni contravenţionale cu amenzi în cuantum de 30.000

lei.

Citește și: O angajată a unui restaurant din Cluj a fost surprinsă de clienți în timp ce mânca cu mâna, direct din preparate

Totodată, au fost dispuse măsurile complementare de oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, aferentă zonelor care prezintă risc pentru consumatori și angajații proprii, existând culoare pentru achiziția de bilete”, au anunțat reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si