Close sidebar
Close sidebar

„Ardea flacără mare”. Un vasluian a ars de viu, imediat după ce a terminat de făcut țuica. Soția l-a găsit căzut în jar

Un bărbat de 77 de ani din Vaslui și-a găsit sfârșitul subit, arzând de viu, după ce a făcut țuica în cazan, alături de fiul său.

Alis Pop,

Bărbat ars de viu

[Sursa foto: observatornews.ro. ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Clipe de groază pentru o familie din comuna Viișoara, Vaslui. Acum familia se pregătește de înmormântare, după ce un bărbat de 77 de ani a ars de viu, în propria curte.

Omul făcea țuică la cazan alături de fiul său și nimic nu prevestea tragedia care a avut loc. Dis de dimineață, băiatul bărbatului a ajuns la casa părintească pentru a-și ajuta tatăl, ulterior, când au terminat de făcut țuica, cel tânăr a scos jarul de sub cazan, apoi și-a luat la revedere și a plecat la el acasă.

Citește și: Sfârșit crunt pentru un băiețel de 6 ani! A murit în chinuri, în flăcările care i-au cuprins locuința. Mama și mătușa copilului sunt căutate de autorități printre ruinele casei

[Sursa foto: observatornews.ro.]

A murit în propria curte, ars de viu

Din păcate, a fost și ultimul adio zis tatălui său, căci imediat după ce copilul a plecat, bătrânul de 77 de ani s-a împiedicat și a căzut fix peste jarul încins, scos de băiat de sub cazan.

La scurt timp, soția și o vecină, care erau în grădină, l-au găsit arzând. În zadar au încercat să îl salveze, omul își dăduse deja și ultima suflare.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

"Am plecat la Bârlad, că eu stau la Bârlad, când pe la Simila, m-a sunat mama şi mi-a zis că a căzut în foc. El avea nişte probleme de sănătate, un picior îl ducea mai greu aşa, şi s-a împiedicat, a alunecat şi sigur a căzut în jarul acela Deci el de aici a alunecat şi a căzut acolo în jar", a declarat Petrică Crudu, unul dintre fii, conform observatornews.ro.

"Tricoul acesta era sintetic, iar imediat s-a lipt de el şi s-a aprins. Eram în grădină şi zic, hai să mergem să mâncăm, când acolo ardea flacără mare", a povestit soţia bărbatului.

La casa tragediei au sosit imediat și salvatorii, după un apel unic la numărul de urgență 112, dar, din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul vasluianului.

"La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă SAJ B2 din Bârlad, care a găsit victima fără semne vitale şi cu arsuri de gradul trei şi patru pe toată suprafaţa corporală", a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui.

Citește și: VIDEO Flăcările le-au distrus casele! Un incendiu din Timișoara a cauzat daune imense în două locuințe

Butoi de țuică

[Sursa foto: observatornews.ro.]

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Un alt fiu al bărbatului spune acum, după ce a rămas fără tată, că părintele său, până să fie descoperit, arsese aproape în totalitate, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

"N-aveam ce să-i mai facem. Era 80%-90% ars", a declarat Sorin Daniel Crudu, un alt fiu al bărbatului.

Acum, în acest caz poliţiştii vasluieni au demarat o anchetă și urmează să refacă filmul tragediei în care bărbatul a ars de viu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI