Close sidebar
Close sidebar

Are doi ochi mari, un cioc puternic si este cea mai noua ziarista din Piatra-Neamt. Iata despre cine este vorba!

Vorbim despre o pasare care si-a gasit adapost tocmai intr-o redactie de stiri. La mijloc e o poveste care ne demonstreaza ca oricand poti sa faci o fapta buna. Bufnita nu mai putea zbura si risca sa fie mancata de maidanezi!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Faceti cunostinta cu cel mai nou angajat al acestei redactii de ziar din Piatra Neamt. Sedintele de sumar incep cam asa…

Iata cum se practica jurnalismul incisiv! Cu asa gheare puternice si cu un cioc ascutit poate "rezolva" orice subiect!

Cine-i seful de redactie si cine-i subalternul e greu de spus. Cert este ca Robert Iosub a horatat sa nu stea cu mainile in buzunar. A aflat ca in curtea spitalului din oras era o bufnita cu probleme la una dintre aripi.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Dar cine sa ingrijeasca o bufnita? De cand cu gripa aviara, gradina zoologica din oras nu mai are voie sa primeasca pasari. Robert n-a mai stat pe ganduri.

ROBERT IOSUB, JURNALIST: L-am dus la un veterinar, veterinarul l-a palpat peste tot si a vazut ca nu are niciun os rupt!

Dar are nevoie de odihna. Uite-asa, redactia de stiri a devenit locul perfect. Bufnita are si un colt special creat doar pentru ea, care sa-i aduca aminte de padure.

Robert este insa constient ca locul noului sau prieten e in padure.

Bufnita va reveni in padure in aproximativ 3 saptamani!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI