Close sidebar
Close sidebar

Are Octavian Bellu probleme de sanatate? Surse media noteaza ca acesta s-ar trata in Austria

Octavian Bellu, unul dintre cei mai titrati antrenori din gimnastica romaneasca, a ajuns la 67 de ani si se pare ca are anumite probleme de sanatate. El ar fi cerut ajutorul medicilor austrieci.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistii de la cancan.ro noteaza ca Octavian Bellu s-a confrunta cu probleme medicale serioase si urmeaza un tratament specializat la o clinica din Viena. El merge acolo periodic la control pentru ca medicii sa ii monitorizeze problemele.

Tot sursa citata noteaza ca Octavian Bellu ar fi stat de vorba cu niste cunoscuti, dar si el ar fi tinut problemele medicale ascunse pe care le-a catalogat ca "unele probleme. Atat si nimic mai mult".

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Octavian Bellu, impreuna cu Mariana Bitang, au pregatit ultima data echipa feminina a Romaniei in 2016, inaintea turneului preolimpic, in calitate de voluntari, dupa cum precizau la acea vreme. In 2017 au fost alaturi de gimnastele tricolore la CE de la Cluj-Napoca, insa fara a fi implicati in competitie, lotul Romaniei fiind condus de Nicolae Forminte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI