Băiețelul de trei ani a fost găsit joi noaptea în pădure, plângând, după două zile de căutări. El le-a spus polițiștilor și familiei că "a avut un prieten un pădure – un urs care a stat cu el tot timpul", potrivit șerifului Chip Hughes, citat de The Guardian.

"Spune că ursul a stat cu el în cele două zile. Dumnezeu i-a trimis un preten să îl apere.

Dumnezeu este bun. Se întâmplă și miracole", a scris mătușa lui Casey pe Facebook

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Reprezentantul poliției a mai precizat că băiețelul a dispărut din curtea bunicii, în timp ce se juca cu alți doi copii. Când aceștia au intrat în casă, copilul nu i-a urmat. Întrucât temperaturile au scăzut la -6 grade Celsius, autoritățile au pornit o amplă operațiune de salvare, cu elicoptere, scafandri și sute de voluntari, însă joi vremea s-a schimbat brusc, iar autoritățile le-a sugerat vountarilor să stea în case.

"E un supraviețuitor", a mai spus Chip Hughes, precizând că salvatorii au fost nevoiți să treacă prin apă adâncă să ajungă la copil.

Casey Hathaway a scăpat cu doar câteva zgârietui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si