Ultimul meci de pe Arena Națională la Euro 2020 a adus o surpriză uriașă. Campioana mondială, Franța, a fost eliminată de Elveția după executarea loviturilor de departajare. A fost un meci de un dramatism total: Elveția a condus cu 1-0 încă din minutul 15, apoi a ratat o lovitură de la 11 metri în a doua repriză, după care Benzema a răsturnat scorul cu două goluri înscrise în câteva minute, iar Pogba a făcut 3-1 cu o lovitură în vinclu de la 25 de metri.

Citeste si: Euro 2020. Ultimul meci pe Arena Națională, luni seara. Franța era favorită pentru calificarea în sferturi

Euro 2020. În mod neașteptat, Elveția a revenit în ultimele 10 minute ale meciului, a egalat 3-3 și a dus meciul în prelungiri. Asta după ce elvețienilor li s-a anulat un alt gol pe motiv de offside. S-a ajuns la loviturile de la 11 metri, iar singurul care a ratat și a scos Franța din competiție a fost vedeta Mbape.

Penalty ratat pentru Franța, Elveția în sferturile de finală[Sursa foto: Inquam Photos / George Calin]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Mbape a ratat ultima lovitură de la 11 metri din seria de 10 lovituri de departajare și a trimis Franța acasă[Sursa foto: Twitter]

Cei aproximativ 25.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională au avut parte și de un spectacol formidabil la meciul din optimile Franța- Elveția.

Cu cine va juca Elveția în sferturile de finală

Cele 30 de minute de prelungire nu au fost suficiente pentru a le departaja pe cele două echipe, astfel că s-a trecut la loviturile de la 11 metri.

De la punctul cu var, primii patru executanți ai fiecărei echipe au transformat fără emoții. Elveția a transformat și lovitura din a cincea serie, prin Admir Mehmedi, iar cel desemnat din echipa Franței a fost Kylian Mbappe. Starul lui PSG, care nu a reușit să marcheze niciun gol la acest EURO, a ratat de la punctul cu var și a trimis-o pe Franța direct la Paris.

Antrenorul Franței, Didier Deschamps, dezamăgit după eliminarea de la EURO 2020[Sursa foto: Inquam Photos / George Calin]

Elveția, calificare după 50 de ani în sferturile de finală la Europ[Sursa foto: Inquam Photos / George Calin]

Elveția va juca în sferturile de finală cu Spania, cea care a trecut în optimi de Croația, 5-3 după 120 de minute de joc.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si