Close sidebar
Close sidebar

Patru români cercetați pentru organizarea de lupte între animale. Zeci de câini de luptă, ţinuţi în condiţii mizere

Patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru organizarea de lupte între animale. Zeci de câini de luptă, ţinuţi în condiţii mizere, unii neînregistraţi, au fost plasaţi în adăposturi prin ordine ale Poliţiei. Incidentul a avut loc la Călărași.

Georgiana Balaban,

Patru bărbați arestați după organizarea de lupte între animale, la Călărași.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patru bărbați din județul Călărași sunt cercetați pentru infracțiuni de organizare de lupte  între animale sau cu animale, evenimente la care participau persoane venite şi din alte judeţe ale ţării. În urma unor descinderi făcute la finalul săptămânii trecute, anchetatorii au găsit peste 30 de câini de luptă ţinuţi în condiţii improprii, 12 dintre animale nefiind înregistrate la veterinar. Câinii au fost ridicaţi şi duși în adăposturi, în baza unor ordine de polițiști.

Citește și: Bărbat cercetat de polițiști după ce ar fi ucis patru câini

Ancheta desfășurată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, arată că, începând cu anul 2022, în județului Călăraşi s-au organizat lupte ilegale între câini din rasele încadrate ca fiind periculoase, evenimente la care participau persoane din mai multe judeţe ale ţării.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Câinii, salvatori în Turcia

Sâmbătă, polițiștii au făcut șapte percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperiți 32 de câini de luptă, ţinuţi în condiţii improprii, 12 dintre aceștia nefiind luați în evidența vreunui cabinet veterinar.

Ce au transmis autoritățile

„A fost solicitat sprijinul unui medic veterinar din cadrul D.S.V.S.A. Călăraşi, care a procedat la analizarea animalelor, constatând 8 sancțiuni contravenționale.

De asemenea, polițiștii au emis ordine de plasare a animalelor în adăposturi specializate. Au fost identificate persoanele care se ocupa cu organizarea acestor lupte, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 34 şi 43 de ani. Trei persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călăraşi, ulterior fiind reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizarea de lupte între animale sau cu animale”; informează, luni, Poliția judeţeană Călăraşi.

Citește și: Ucisă de propriul câine

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii în vederea documentării întregii activități infracționale a celor patru bărbați.

Citește și: Doi tineri, la un pas să fie sfâșiați de un aligator. Gestul inconștient care i-a adus în această ipostază

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI