Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost vineri arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, însă Richard Emanuel Gheorghe va fi pus în arest.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut.

Citeste si: VIDEO| EXCLUSIV: Filmul execuţiei mafiote

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti- Secţia de urmărire penală au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, inculpat în cauza de omor înregistrată în dimineaţa zilei de marţi.

Ce spun anchetatorii?

Anchetatorii arată din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i

plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare.

Citeste si:   Reacția familiei Duduianu după ce criminalul lui Emi Pian a fost mutat din spital

Suspectul, rănit și el în altercație

Principalul suspect în acest caz este Richard Emanuel Gheorghe, din clanul Rinu, în vârstă de 26 de ani.



"În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare", spun procurorii.

Citeste si: VIDEO| Şocant: Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi

Citeste si: VIDEO| Gogoşile vândute pe plajă, boală sigură

Richard Emanuel Gheorghe a fost şi el rănit în altercaţie, fiind internat pentru câteva zile în spital sub paza poliţiştilor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si