Close sidebar
Close sidebar

Aripioare de pui cu coronavirus! Descoperirea şocantă făcută în urmă cu puţin timp

China anunţă că a depistat urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate provenite din Brazilia.

Andreea Stoica,

Aripioare de pui cu coronavirus! Anunţul şocant făcut de China

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autorităţile chineze din oraşul Shenzhen au detectat urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate importate din Brazilia.

Centrul local pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor a anunţat că a găsit urmele pe suprafaţa unuia dintre produse şi că testele de acid nucleic viral prezent în probă au ieşit pozitive, potrivit ziarului Global Times.

Testele persoanelor care au intrat în contact cu produsul au ieşit negative

Întregul personal care ar fi putut intra în contact cu acest produs a fost supus testelor COVID-19 care deocamdată au ieşit negative.

Pe de altă parte, loturile vândute din acest produs au fost date în urmărire şi confiscate de autorităţi.

Citeste si: Focar de coronavirus la Craiova. 126 de persoane s-au infectat

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Autorităţile au recomandat consumatorilor să fie atenţi când cumpără carne şi fructe de mare din import şi "să fie precauţi pentru a reduce riscurile de infecţie".

Aripioare de pui cu coronavirus! Anunţul şocant făcut de China

Urme de coronavirus în creveţi şi pe pachete de peşti congelaţi

Nu este primul caz de acest fel, având în vedere că miercuri, în oraşul Wuhu au fost găsite urme de coronavirus în pachete de creveţi importate din Ecuador, în timp ce în oraşul portuar Shandong au fost detectate urme pe ambalajul unor peşti congelaţi, conform agerpres.ro.

Citeste si: Cine nu poartă mască intră la închisoare. Noile măsuri implementate

În data de 10 iulie, China a suspendat importurile de creveţi albi congelaţi de la trei firme ecuadoriene după ce au fost descoperite resturi ale virusului pe ambalajele acestora, anunţase atunci Administraţia Generală a Vămilor.

Televiziunea naţională CCTV a anunţat marţi că un restaurant din Wuhu depozitase ambalajele contaminate într-un congelator după ce le achiziţionase şi că toate localurile din oraş care comandaseră astfel de produse au fost sigilate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI