Close sidebar
Close sidebar

Arlauskis şi Omrani, excluşi din lotul CFR-ului înainte de meciul din Armenia.

Probleme la CFR înainte de meciul tur cu armenii de la Alashkert, din Europa League. Doi dintre jucătorii de bază riscă să vada meciul la televizor, din motive disciplinare, informează Prosport. Arlauskis şi Bilel Omrani nu au fost primiţi la antrenament de toni Conceicao, după ce, alături de al treilea portar din lot, Adrian Rus, au fost implicaţi într-un scandal la festivalul Untold.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fotbaliştii au vrut să profite de cele câteva ore libere şi au dat o fugă până la Untold. Din păcate, acolo au fost implicaţi într-un conflict cu fostul iubit al actualei partenere de viaţă a lui Rus, tânăra Vlăduţa Lupău. Au trebuit să intervină bodyguarzii pentru ca lucrurile să nu degenereze şi jucătorii CFR-ului au fost escortaţi în afara Cluj Arena.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Incidentul a ajuns şi la urechile conducerii, care a decis să ia măsuri, iar fotbaliştii au şanse mici să evolueze mâine.

Autor: Radu Bordei 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI