O armă cu lunetă, deținută ilegal de un tânăr de 20 de ani, a fost găsită îngropată într-o zonă de depozitare a gunoiului.

„La data de 8 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.9 Vlăsineşti au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, din comuna Mitoc. În cadrul activităţilor desfăşurate, a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetărilor o armă tip puşcă, cu lunetă, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării”,

se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Principalul suspect ar fi un tânăr de 20 de ani

Sursa citată precizează că suspectul ar fi un tânăr de 20 de ani, care ar fi îngropat arma în acea zonă din extravilanul comunei.

Citeste si: Un bărbat oprit de polițiști pentru viteză avea mandat de arestare în Austria

„Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca în funcţie de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale”, se mai menţionează în comunicat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase.

Citeste si: Principalul suspect în cazul dublei crime din Iași a fost trimis în judecată

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Iași

Ahmed Sami El Bourkadi, studentul marocan suspect în cazul dublei crime din Iași, comise în decembrie anul trecut, a fost trimis în judecată.

Deși nu au fost găsite prea multe dovezi, cum ar fi arma crimei, telefoanele victimelor, procurorii au încheiat astfel ancheta. Ei îl acuză pe tânărul marocan de omor calificat, de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, distrugere şi furt calificat.

Suspectul, care de cinci luni este în arest preventiv, nu şi-a recunoscut vina.

Citeste si:  Ei sunt românii care nu vor primi vouchere pentru mâncare la 1 iunie. Anunțul făcut de ministrului Fondurilor Europene

Săptămâna viitoare, suspectul va fi prezentat în faţa instanţei de judecată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si