Războiul dintre Israel și Hamas se desfășoară de 25 de zile. Astăzi, imagini din satelit confirmă că trupele israeliene au ajuns aproape de centrul din Fâșia Gaza.

Forțele armate din Israel doresc oprirea grupării teroriste Hamas, iar acțiunile întreprinse sunt postate pe rețelele sociale.

Atac al armatei israeliene

Atac al armatei israeliene

[Sursa foto: Captura Twitter]

Armata israeliană este aproape de centrul Fâșiei Gaza

Fâșia Gaza este teritoriul războiului dintre Hamas și Israel.

Conflictul armat a ucis deja mii de oameni nevinovați, care și-au pierdut viața într-un mod tragic, în bombardamente.

Astăzi, la 25 de zile de la începerea războiului, armata israeliană este mai aproape ca niciodată de centrul Fâșiei Gaza. Poziția strategică obținută de israelieni este confirmată de imaginile surprinse din satelit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Armata Israelului a ajuns aproape de centrul din Fâșia Gaza

Armata Israelului a ajuns aproape de centrul din Fâșia Gaza

Pe o postare de pe platforma socială X, Forțele Armate Israeliene au postat un videoclip în care sunt surprinse mai multe atacuri. Armata israeliană a menționat că ultima zi a operațiunilor la sol a însemnat distrugerea infrastructurii teroriste, uciderea teroriștilor Hamas și lovirea a 300 de ținte, deținute de teroriști.

Citește și: Soția românului ținut ostatic de Hamas a mers în Parlament. Nicolae Ciucă: ”Am avut o întâlnire greu de descris în cuvinte”

Atac armata israeliană

Atac armata israeliană

[Sursa foto: Captura Twitter]

"În ultima zi, în timpul operațiunilor la sol: Au fost eliminați numeroși teroriști Hamas. IAF a lovit ținte și infrastructură teroriste. Forțele de luptă ale IDF au lovit aproximativ 300 de ținte, inclusiv: Posturi de rachete antitanc.

Posturi de lansare a rachetelor. Complexe teroriste în interiorul tunelurilor subterane", a postat pe platforma socială X, armata Israelului.

Oameni au pierdut legătura cu familia

Potrivit primelor informații, se pare că în Fâșia Gaza nu mai există semnal la internat. Oamenii din Fâșia Gaza nu mai pot comunica cu cei dragi. În această situație se află și românii aflați în acea regiune, care nu pot lua legătura cu familia, dar nici cu autoritățile pentru a încerca să se protejeze de forțele armate care avansează.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si