Close sidebar
Close sidebar

Armata Romana suna mobilizarea: Rezervistii, chemati la unitatile militare incepand din 24 septembrie!

Rezervistii aflati in planurile de mobilizare vor fi chemati la unitatile militare intre 24 si 27 septembrie, pentru activitati de pregatire si pentru actualizarea datelor de evidenta militara, conform Prefecturii Capitalei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ministerul Apararii Nationale, in colaborare cu MAI si Prefectura Capitalei si administratia publica locala vor organiza un exercitiu de mobilizare privind verificarea stadiului pregatirii propulatiei pentru aparare, in conformitate cu prevederile planului aprobat de catre Consiliul Suprem de Aparare a tarii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Prefectura Capitalei a precizat ca rezervistii vor fi chemati la unitatile militare pentru desfasurarea mai multor activitati specifice de pregatire, scrie Ziarul Ring. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI