Statul major ucrainean a anunțat că în unele zone operațioanale unitățile rusești și-au pierdut puterea de luptă. Mai multe atacuri au fost raportate în orașele Harkov și Izium, precum și în Sumy și Oktîrca, din nord-estul Ucrainei. Informațiile nu au putut fi verificate.

Citeste si: Întâlnire între miniștrii de externe din Rusia și Ucraina, față în față, în Turcia

În cursul zilei de azi vor avea loc noi discuții între miniștrii de externe ale celor două țări.

Întâlnirea va avea loc în Antalya, conform purtătorului de cuvânt al MAE rus, Maria Zaharova.

Noi discuții vor avea loc în Turcia, în cusul zilei de azi

Întâlnirea a fost propusă de ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu. De două săptămâni armata ucraineană luptă cu cea rusă, iar negocierile de pace de până acum nu au ajuns la niciun rezultat.
Discuţiile ruso-ucrainene au avut loc luni şi au durat cinci ore.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: „Îngrijorări serioase” că Vladimir Putin ar putea ataca cu arme chimice

"Pentru ca aceste decizii să obțină niște oportunități de implementare în soluții logistice, părțile pleacă la consultări în capitalele lor.
Și părțile au discutat despre posibilitatea desfășurării unei a doua runde de negocieri în viitorul apropiat, la care aceste subiecte vor primi practică concretă de dezvoltare”, a declarat luni, 28 februarie, consilierului șefului administrației președintelui ucrainean Podolyak.

Cele două negocieri de până acum nu au încă rezultate

Delegaţia rusă a fost condusă de  consilierul prezidenţial Vladimir Medinski, care a declarat mai devreme că delegaţia rusă este pregătită să discute cu partea ucraineană atât timp cât va fi nevoie pentru a ajunge la acorduri.

Citeste si: Vladimir Putin i-a făcut o ofertă finală lui Volodimir Zelenski. Ce decizie va lua președintele Ucrainei

El a mai spus că delegaţiile au convenit în mod preliminar să organizeze următoarea rundă de discuţii în Belarus, adaugă TASS.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si