Parca am cumpara sapun de baie! Asa este discutia cu negustorul de arme albe!
Este incredibil cum sta cu  bate, cutite si sabii la liber. Si sa nu va ganditi ca suntem intr-un magazin autorizat pentru articole sportive, ci in targ, la tarabe.

ARME NINJA, PE TARABA

De cum intram in piata, printre produse cosmetice si detergenti, negustorii ne fac oferte spectaculoase.

"Cat e steluta ninja? 10 lei. 10 lei una? Da. Dar vad ca e ascutita ca lumea. A? Vad ca e ascutita ca lumea. Da, e facuta ca lumea."

Comerciantul nostru nu se opreste aici. Are un intreg arsenal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

" Si box-ul? 20 de lei. Din ce e? Din aluminiu."
"Astea ce sunt? Sunt bastoane. D-alea telescopice? Telescopice, da. Si cat e unul? 35 astea sau  20 astealalte. Pai, de ce? Alea (n.r cele la 35 de lei) ce au? E, astea sunt mai de calitate, mai groase in carne."

SE VAND CU VOIA LEGII

Asa reusesti, cu mai putin de 100 de lei, sa te transformi intr-un adevarat luptator ninja.
Aceleasi oferte le gasesti si pe internet. La o simpla cautare, dai de mii si mii de arme albe, de diferite marimi si forme. Marea problema este ca acest lucru este absolut legal.

Georgian Dragan, purtator de cuvant IGPR:
  "In acest moment legislatia din Romania nu prevede in mod expres comercializarea armelor albe, astfel incat ele pot fi achizitionate din orice magazin, care este

autorizat sa efectueze acte de comert."

Ba chiar, legea te lasa sa si porti astfel de arme pe strada. Exista, insa, mici exceptii.

Georgian Dragan, purtator de cuvant IGPR:
"Fapta de a purta arme albe in locuri publice, la adunari publice, la manifestari cultural-sportive, in mijloace de transport in comun sau in locurile amenajate in mod special pentru distractie si agrement constituie infractiune."

"De asemenea, politistii verifica parcurile sau zone in care s-ar putea afla foarte multi copii, pentru a depista persoane care ar putea avea asupra lor arme albe. Cei care sunt prinsi, sunt pedepsiti extreme de aspru."

ALTII SI-AU INVATAT LECTIA!

Chiar nu poate face nimeni nimic astfel incat sa nu mai vedem astfel de scene??

Samanta de scandal este peste tot, dar folosirea armelor albe agraveaza mereu situatia! Aceasta lectie au invatat-o autoritatile din unele tari vestice... unde portul de arme albe este strict interzis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si