Cine este Arne Slot, noul antrenor de la Liverpool. Tehnicianul a plecat de la Feyenoord şi a devenit noul manager al grupării din Anfield.

Cine este Arne Slot, noul antrenor de la Liverpool

La finalul ultimului său meci pe Anfield Road, Jurgen Klopp a fost ovaționat de tot stadionul, iar despărțirea a produs multe lacrimi.

Citește și: Atmosferă incendiară la meciul amical disputat între Nationala Artiştilor Fotbalişti din România şi Naţionala Artiştilor Fotbalişti din Turcia; Scorul de 3-2 a fost in favoarea echipei Turciei!

Managerul german a ținut un discurs emoționant, dar a și provocat fanii să cânte numele viitorului antrenor, olandezul Arne Slot.

Cine este antrenorul Arne Slot care l-a înlocuit pe Jurgen Klopp la Liverpool. 

Cine este antrenorul Arne Slot care l-a înlocuit pe Jurgen Klopp la Liverpool. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este Arne Slot, noul antrenor de la Liverpool. Clubul care a terminat pe locul trei în Premier League a convenit vineri cu clubul olandez un acord de compensare în valoare de 9,4 milioane de lire sterline.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Klopp, care se afla la conducerea lui Liverpool din octombrie 2015, a părăsit clubul după victoria din finalul sezonului, duminică, împotriva lui Wolverhampton.

Olandezul Arne Slot, în vârstă de 45 de ani, va începe oficial la Liverpool la 1 iunie, sub rezerva obţinerii unui permis de muncă în UK. 

Care este CV-ul lui Arne Slot

Olandezul Arne Slot este un antrenor profesionist de fotbal și un fost jucător care a condus cel mai recent clubul Eredivisie Feyenoord.

Arne Slot a jucat ca mijlocaș la FC Zwolle, unde a câștigat Eerste Divisie în 2002, NAC Breda și Sparta Rotterdam, înainte de a se retrage ca jucător la PEC Zwolle, unde a câștigat un alt titlu Eerste Divisie în 2012.

Arne Slot și-a început cariera de manager în academia PEC Zwolle și ca asistent la Cambuur, înainte de a prelua funcția de co-antrenor principal la acesta din urmă.

În 2017, a devenit asistent la AZ, unde a fost numit antrenor principal în 2019.

Slot a devenit antrenor principal al Feyenoord-ului în 2021. A condus clubul la finala UEFA Europa Conference League din 2022 în primul său sezon și a câștigat clubul Eredivisie și Cupa KNVB în sezoanele următoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si