Close sidebar
Close sidebar

Aroganta maxima a lui Csibi Barna! Extremistul a facut denunt la Politia Bucuresti prin care cere arestarea "criminalilor" care i-au judecat si omorat pe sotii Ceausescu!

Csibi Barna continua sa socheze, din nou in preajma Zilei Nationale a Romaniei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

In 2011, Csibi Barna, originar din Miercurea Ciuc, soca opinia publica din Romania, atunci cand aparea intr-o filmare in care spanzura simbolic o papusa reprezentandu-l pe Avram Iancu, pe care-l considera "criminal". In consecinta, lui Csibi i s-a deschis dosar penal acum un an, fiind trimis in judecata pentru "promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârşită prin orice mijloace; utilizarea în public a simbolurilor fasciste şi rasiste şi deţinerea, în vederea răspândirii sau vânzării, de simboluri fasciste şi rasiste".

In ciuda acestui aspect, extremistul nu s-a invatat minte, iar pe 12 noiembrie anul curent, cu mai putin de trei saptamani pana la 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, a facut un denunt oficial pe adresa Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, prin care solicita oficial identificarea oamenilor care i-au judecat si omorat in decembrie 1989 pe sotii Ceausescu "intr-un simulacru de proces"!

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI