Close sidebar
Close sidebar

Artista Tamara Buciuceanu, Cetatean de Onoare al Capitalei

Consilierii generali au aprobat miercuri un proiect de hotarare prin care ii este acordat titlul de Cetatean de Onoare al Capitalei artistei Tamara Buciucieanu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Proiectul de hotarare a fost aprobat in unanimitate.

"Mi se pare un gest de respect si de iubire adevarata", a spus primarul Capitalei Gabriela Firea inaintea sedintei de Consiliu General.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Actrita Tamara Buciuceanu-Botez s-a nascut in 1929, in Tighina, Republica Moldova. Este supranumita "Doamna comediei romanesti", Tamara Buciuceanu a jucat in peste 25 de filme, personajul sau emblematic fiind profesoara Isoscel din seria "Liceenii". A jucat pe scenele marilor teatre ale Capitalei, avand roluri in piese precum "Coana Chirita", "Romeo si Julieta la inceput de noiembrie", "Scaunele", "Cumetrele", "Doctor fara voie", "Nepotul", "Asteptand la arlechin", "Domnisoara Nastasia", "Mamouret".

In 2014 a primit din partea Casei Regale a Romaniei decoratia Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI