Îndurerați, prietenii artistului au plasat mesaje de condoleanțe pe pagina lor de socializare.

„Mulțumim, Ștefan Petrache pentru tot ce ne-ai lăsat!🙏❤️
Zbor lin…”

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un actor celebru a murit la vârsta de 27 de ani

Zbor lin…🙏🙏🙏❤
În această noapte a plecat la ceruri îndrăgitul artist Ștefan Petrache, interpret de muzică ușoară și artist emerit din Republica Moldova, fost vocalist al formației „Noroc”.

„Aflu că interpretul nostru Ștefan Petrache a plecat la Domnul cu puțin timp înainte de miezul nopții! Dumnezeu să-l odihnească!”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Artistul emerit al R. Moldova avea 70 de ani. Ștefan Petrache s-a născut la data de 8 mai 1949 în raionul Nisporeni.

Citeste si: Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”

Acesta a absolvit Institutul de Arte „G. Musicescu” din Chișinău. A fost solist în formațiile vocal-instrumentale „Orizont”, „Contemporanul” și „Plai”. Între anii 1988–1990, Ștefan Petrache a activat ca solist în formația de propagare a muzicii a Filarmonicii de Stat din Chișinău.

În 1986 Ștefan Petrache devine artist emerit. A înregistrat multe piese muzicale populare în Republica Moldova, cum ar fi:  Eu vin Adevăruri Și dacă ramuri bat în geam În august Chemarea casei părintești.

Citeste si: Bateristul Neil Peart, membru al trupei Rush, a murit la vârsta de 67 de ani

Din 2009, Ștefan Petrache suferea de diabet zaharat, care i-a afectat tot organismul. Boala și stresul au provocat o forma gravă de neurodermită, scrie tv8.md.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si