Pe 12 decembrie anul trecut, Alina Ciucu (25 de ani), o tanara originara din satul Listeava (judetul Dolj), isi pierdea viata pe peronul statiei de metrou Dristor, impinsa in fata garniturii de tren de Magdalena Serban, o femeie originara din Craiova, arestata ulterior. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Drama care a socat intreaga tara a lovit in plin si in localitatea natala a Alinei, o fata greu incercata de viata, care abia isi facuse si ea un rost in Capitala, unde avea un iubit cu care intentiona sa se casatoreasca. La fix doua luni de la inmormantarea Alinei, mormantul fetei din cimitirul din Listeava este foarte bine ingrijit de familia ei adoptiva, fiind insa vizitat si de necunoscuti impresionati de tragedie.

"Vin zilnic rudele, prietenii, fosti colegi de scoala, dar si oameni care n-au cunoscut-o personal pe Alina, dar care au fost miscati de drama ei. Aprind o lumanare, se reculeg putin si pleaca la treaba lor", ne-au declarat localnicii din satul natal al Alinei Ciucu.

La locul de veci al fetei ucise de Magdalena Serban arde mereu macar cate o lumanare, coroanele de flori sunt inca intacte si nemiscate, o multime de coronite de brad fiind aduse de cei dragi si aranjate de mormant. Din cate se pare, exista posibilitatea ca in curand la mormantul Alinei Ciucu sa apara si un monument, lucrarile urmand sa fie demarate in primavara. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si