"Pana acum, nu s-a reusit decat o jumatate din cladire sa fie reabilitata, jumatatea în care sunt cazati pacientii oncologici. Cealalta jumatate a intrat într-un program realizat de catre primarie, un contract care are ca perioada de finalizare 2017. În spitalul nostru, dand jos acoperisul de la aceasta jumatate de cladire, se infiltreaza apa, pe sectia de Interne si de Oncologie”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalul Municipal „Schuller“ Ploiesti, doctor Carmen Dumitru, potrivit Mediafax.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In camera de garda a sectiei de Oncologie, tavanul este plin de mucegai si igrasie. In ciuda conditiilor de aici, la cladire nu s-a mai lucrat de doua luni, iar motivul este acelasi: lipsa banilor.

“Avem, astazi, sedinta extraordinara iar unul dintre proiectele de hotarare priveste chiar alocarea sumei de 200.000 de lei pentru realizarea unor reparatii si pentru extinderea acoperisului, ca sa nu mai avem aceste neplaceri legate de igrasie si inconvenintele care apar din aceasta cauza”, a declarat primarul Ploiestiului, Adrian Dobre.

Primarul Ploiestiului, a declarat ca anul acesta ar fi trebui alocata suma de 2 milioane de lei pentru lucrari. Potrivit municipalitatii valoarea contractului este de 4 milioane de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si