Aşa arată, într-o ierahie subiectivă, evident, câteva dintre cele mai luxoase restaurante din lume, care pe lângă bucătăria exclusivistă îţi oferă şi o privelişte memorabilă. 

Le Jules Verne, Franta

Pentru romanticii incurabili, care vor sa se bucure de o cina intr-o locatie deosebita, orasul Paris ofera optiunea perfecta. Adapostit la al doilea etaj al impozantului Turn Eiffel, restaurantul Le Jules Verne se numara printre cele mai frumoase astfel de locatii din Paris, dar si printre cele mai impresionante restaurante de lux din lume.

Locul le ofera celor care ii trec pragul si o lista bogata de vinuri si preparate culinare selecte.

Sirocco, Thailanda

Daca te numeri printre amatoarele de cocktail-uri delicioase pe care sa le savurezi intr-un decor de o frumusete greu de egalat, atunci trebuie sa bifezi Sirocco, unul dintre cele mai luxoase si spectaculoase restaurante din Thailanda. Gazduit la etajul 63 al unui zgarie-nori, localul te va incanta cu tonurile romantice de jazz, iar privelistea panoramica te va seduce inca din primele momente petrecute pe terasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ithaa Undersea, Maldive

Turistilor care vor sa se bucure de o cina cu totul aparte, intr-un decor fascinant, le recomandam sa aleaga Ithaa Undersea Restaurant, unul dintre cele mai spectaculoase restaurante de lux din lume. Localul, primul restaurant din lume construit in totalitate din sticla, situat la 5 metri sub apa, cu priveliste panoramica de invidiat, a fost desemnat in 2014 drept cel mai frumos restaurant din lume de New York Daily News.

Grotta Palazzese- Puglia, Italia

Cunoscut pentru panorama spectaculoasa cu vedere la Marea Adriatica si pentru locatia interesanta, fiind sapat direct in stanca, la 74 de picioare deasupra marii, restaurantul Grotta Palazzese iti va oferi ocazia unei experiente cu adevarat unice. Unul dintre cele mai spectaculoase restaurante de lux, acesta te va impresiona inca din primele momente in care ii vei explora terasa superba.

Dasheene, St. Lucia

Unul dintre cele mai spectaculoase restaurante de lux din lume, Dasheene, isi intampina oaspetii cu privesti de o frumusete rara, dar si cu preparate delicioase servite in acest local exclusivist. Popular in randul turistilor, el este considerat unul dintre cele mai prestigioase si luxoase restaurante din Insula Sf Lucia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si