Close sidebar
Close sidebar

Așa arată mormântul de la Bellu al bancherului Bogdan Baltazar FOTO

Bogdan Baltazar, economist, bancher și demnitar de marcă, a încetat din viață pe 28 decembrie 2012, la 73 de ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Baltazar, economist, bancher și demnitar de marcă, a încetat din viață pe 28 decembrie 2012, la 73 de ani. Asistent universitar la Politehnica București, Baltazar a ocupat apoi funcția de analist financiar și șef de proiecte la ONU, după care- între 1971 și 1978- a fost secretar diplomatic în Ministerul Afacerilor Externe.

Citeste si: Mormântul regretatei avocate Paula Iacob este întotdeauna plin de flori FOTO

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Retrogradat de comuniști ca inginer la fabrica Danubiana, în 1981, Bogdan Baltazar se întoarce în MAE după 1989, fiind director general al Direcțiilor America de Nord și de Sud.

Pentru 8 luni, până în iulie 1991, Baltazar a fost și secretar de stat al Guvernului, după care, timp de 6 ani (1998-2004), a condus o cunoscută bancă din București. Bogdan Baltazar își doarme somnul de veci la cimitirul Bellu, chiar pe aleea artiștilor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI