In dimineata zilei de 18 noiembrie, un satean din Grindeni (judetul Dolj) l-a gasit spanzurat in curtea casei parohiale pe preotul Silviu Neagu. Barbatul de 40 de ani lasase un bilet de adio intins pe 6 pagini, in care isi explica gestul disperat si isi cerea scuze celor apropiati, dar si lui Dumnezeu. Potrivit rudelor si conform anchetei declansate, Neagu a luat decizia radicala pe fondul unor neintelegeri majore cu sotia lui, Corina, care il informase recent ca vrea sa solicite divortul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Foarte atasat de copiii lor, Bianca si Andrei, pe care se gandea ca o sa-i vada mai rar dupa despartirea de nevasta, Silviu a recurs la sinucidere, socand comunitatea, care-l considera un preot foarte saritor si sensibil la problemele celorlalti. Inmormantat fara slujba la marginea cimitirului din sat, parintele este regretat in continuare de prieteni, care viziteaza locul de veci al acestuia.

"A trecut o săptămâna de când ne-ai părăsit, suflet bun.

Ai plecat acolo sus, alături de Dumnezeu, lăsând in spate numai durere! Nu o sa te uit niciodată PĂRINTE!", a scris Edy, un tanar de 23 de ani, bun amic cu disparutul, care a trecut sa aprinda o lumanare in amintirea lui Silviu Neagu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si