Close sidebar
Close sidebar

ASA arata o opera de arta din centrul Iasiului pe care Primaria a platit 16.000 de euro! "E o gramada de gunoi!"

De curand, in centrul Iasiului, a fost montata o creatie a unui artist german. Clemens Behr este cel care a spus ca opera sa este "reprezentativa pentru arta stradala" si pe care Primaria Iasi a platit 16.000 de euro.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Creativitatea germanului nu este privita cu ochi buni de ieseni si, daca ne uitam atent, intelegem si de ce. Municipalitatea a facut achizitia in valoare de 71.400 de lei in cadrul Festivalului International al Educatiei 2018, iar aceasta lucrare va ramane in patrimoniul Municipiului Iasi.

Trecatorii, dar si internautii si-au dat cu parerea pe Facebook si au spus ca decizia este una proasta. "Cei 16.000 de euro investiti puteau fi bagati in lucrari mai usor de inteles ale unor artisti romani.", a spus cineva.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Un artist plastic din Iasi ia apararea lucrarii si spune ca lucrarile lui Clemens Behr reprezinta arata asamblata sau arta stradala si sunt inegalabile.

Acum, va lasam pe dumneavoastra sa va dati cu parerea si sa spuneti daca aceasta opera de arta merita suma de 16.000 de euro.

Sursa Foto: Primaria Iasi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI