Close sidebar
Close sidebar

Asa ceva doar in bancuri vezi - O familie din Neamt are un stalp de electricitate in casa - Cum a fost posibil asa ceva si cum urmeaza sa se remedieze situatia?

Situaţie fără precedent într-o comună din Neamţ acolo unde un stâlp va reuşi, în premieră să mute o casă de pe pământ!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Raspunul inca asteptat ar putea sa faca lumina in cazul familiei Scurtu, care, de cand se stie, doarme cu stalpul in casa. Culmea e ca e desi cei doi soti pot fi oricand in pericol de moarte, batranii spun ca nu se tem decat de Dumnezeu.

Constructia care strapunge acoperisul casei a atras abia acum atentia oamenilor. Un localnic uluit ca nimeni nu ia masuri a postat totul pe internet.

"In anii 70, 60 cand s-au construit liniile, atunci nu a intrebat nimeni. Acum se gasesc toti ca sa vina sa faca filmari, sa posteze pe facebook. recunosc ca nu e ceva frumos", spune primarul din localitate.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Vadit deranjat, primarul, care e de 10 ani in functie, pare ca abia acum a inteles ce tragedie ii poate paste pe bietii proprietari. 

Mai naucitoare decat stalpul de electricitate care trece printr-o locuinta e rezolvarea gasita: decat sa mute constructia de beton, proprietarii vor primi ordin sa-si mute casa. 

"Am notoificat detinatorii acestor constructii pentru intrarea in legalitate. Totodata, au fist trimise notificari in legatura cu aceste cazuri si institutiilor abilitate de a urmai respectarea reglementarilor legale in domeniul constructiilor.", spun reprezentantii de la gaz.

Cazul familiei Scurtu nu e singular. In tot judetul, alte sase familii sunt in aceeasi situatie. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI