Close sidebar
Close sidebar

AȘA CEVA! Mamaie Sofia a pățit ce e mai rău după ce s-a aflat că este femeie de serviciu la o școală din Gorj! Ce URÂT!

Mamaie Sofia a rămas fără locul de muncă după ce săptămâna trecută s-a aflat povestea ei în presă

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sofia Chiţoran, femeia în vârstă de 83 de ani angajată ca femeie de serviciu la grădiniţa din localitatea Leurda, din municipiul Motru, a fost concediată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, pe motiv că este prea bătrână.

Povestea ei a fost amplu prezentată în presă. S-a vorbit despre ea ca un erou al zilelor moderne, un om care face cu pasiune și din plăcere o meserie. Era îndrăgită de comunitate, dar acum, se vede nevoită să iasă la pensie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Inspectorul general ştia de situaţia aceasta. Săptămâna trecută a fost închis contractul de muncă pe care îl avea doamna, în condiţii legale. Dată fiind vârsta înaintată, nu mai putea fi păstrată pe acest post. I s-a închis cartea de muncă, în condiţii normale, ca atunci când te pensionezi", a declarat, pentru Mediafax, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Cosmin Morega, viceprimarul oraşului Motru, se declară dezamăgit de măsura care a fost luată: "Nu este o măsură morală.

În primul rând, bătrânica va avea de suferit. La vârsta ei, să primească o astfel de veste nu este aşa de uşor. Mă simt şi vinovat pentru că eu i-am făcut publică povestea. Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat. Iniţial, am crezut că e păcăleală de 1 aprilie".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI